Lütfen Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK Kanunu”) kapsamında yapılacak taleplerin yerine getirilebilmesi için aşağıdaki başvuru formunu açık ve tam bir şekilde doldurarak ve ıslak imzalı olarak,

Özel Rumeli Hastanesi adına; Tevfik Bey Mah. Mektep Sok.No:11 Küçükçekmece – İstanbul adresine posta yolu ile ileterek,

Mobil imza/güvenli elektronik imza aracılığı ile info@rumelihospital.com.tr adresine e-posta göndererek,

Başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru süreçleri ile ilgili info@rumelihospital.com.tr adresine e-posta gönderilerek detaylı bilgi alınabilir.

Yapılan başvuru mümkün olan en kısa sürede ve en geç 30 gün içerisinde cevaplandırılacaktır. Tarafımıza sunduğunuz bilgi ve belgelerin eksik olması veyahut okunaklı olmaması halinde başvurunuzu netleştirmek amacıyla sizlerle iletişime geçilecektir. Başvurunun netleşmesi sonucunda, talebe geri dönüş süresi olan 30 günlük süreç başlayacaktır.

KVKK Erişim/Bilgi talep formu için tıklayınız